Heerlijke Luxe behandeling voor de Vrouw

champagne

Wilt u nog meer luxe? Dat kan!

Ervaar de weldadigheid van de caviaar-extracten en zie hoe uw huid in korte tijd weer vitaal wordt. Een luxe feestelijke behandeling.

Voor de man hebben wij deze luxe behandeling aangepast met de Medex Mannenlijn inclusief scheren, voetenbad en voetmassage en bij vertrek gratis product naar keuze.

Tip! Leuk om als Duo behandeling te boeken!

Lees verder
kruidenstempel massage

Combineer met een kruidenstempel massage

De kruidenstempel massage is een weldadige, ontspannende en helende massage, afkomstig uit Thailand. De warme stempels bevatten natuurlijke kruiden en bloemen.

Lees verder

HEERLIJK ONTSPANNEN BIJ VITALIA BEAUTY & WELLNESS

Vitalia Beauty & Wellness is een wellness plein in Drentse stijl. We richten ons op mannen en vrouwen waarbij ontspanning en vitaal zijn de hoofddoelen zijn. De combinatie van de Drentse lucht en de exclusieve huidsverzorgingsproducten van Medex zullen u in relaxte sferen brengen! Vitalia heeft verschillende soorten gezichtsbehandelingen afgestemd op het huidtype. Naast gezichtsbehandelingen verzorgen wij ook lichaamsbehandelingen in de vorm van massages, lichaamspeeling en pakking met hun eigen specifieke werking. Nieuw is ons drentse kleiritueel voor 2 en de hammam- behandelingen.

Het compleet nieuwe wellnessplein beschikt over diverse saunaruimtes, zoals een zoutsteensauna, kelosauna, hammamruimte, stoomsauna, voetenbad, dompelbad. Op het dak is een prachtig dakterras gerealiseerd waar men volledig beschut kan genieten van de rust en een uitzicht op wolken, boomtoppen en kerktoren. Op het dakterras of in onze relaxruimte kan men heerlijk ontspannen na een verkwikkende saunasessie of genieten van een lekker hapje en drankje.

De beautysalon is volledig nieuw en beschikt over twee behandelstoelen waarbij duo behandelingen mogelijk zijn, dus uw vriend of vriendin een keer verrassen of samen met uw moeder een behandeling ondergaan is bij ons mogelijk.

Ook is er een extra multifunctionele salon voor (make-up) workshops, kinder en tienerfeestjes, daarbij bieden wij deze ruimte beschikbaar voor masseurs/masseuses die ons aanbod kunnen aanvullen, voor meer informatie 0593-222120

In samenwerking met Abdij Hotel De westerburcht bieden wij diverse hotel en wellness arrangementen aan.

LEKKER ONTHAASTEN & VOEL JE ALS HERBOREN!

salon

Duo behandelingen

De beautysalon beschikt over twee behandelstoelen. Erg leuk om een Duo-behandeling te boeken met uw dochter, man, vriend, moeder etc..

Naar beauty
sauna

Saunaplein

Heerlijke sauna mogelijkheden, zoals hammam, zoutsteen en kelo sauna

Naar Sauna
hotel wellness

Hotel & Wellness

Overnachten op een van de themakamers of wellness kamer? geniet van een heerlijk wellness arrangement.

Naar Hotel