Uitgebreide Vitalia gezichtsbehandeling vrouw

pakking

Probeer ook eens een pakking!

Rugpeeling en pakking is bedoeld om de huid een opkikker te geven.

Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor het lichaam. Zij zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat.

Lees verder
makeup

Laat uw make-up verzorgen door Vitalia Beauty

Dag of avond make-up

Laat uw dag of avond make-up verzorgen door Vitalia Beauty.

Lees verder

HEERLIJK ONTSPANNEN BIJ VITALIA BEAUTY & WELLNESS

Vitalia Beauty & Wellness is een wellness plein in Drentse stijl, gevestigd in Westerbork in Midden-Drenthe op korte afstand van Assen, Hoogeveen, Emmen, Beilen, Zwolle en Groningen. We richten ons op mannen en vrouwen waarbij ontspanning en vitaal zijn de hoofddoelen zijn. De combinatie van de Drentse lucht en de exclusieve huidsverzorgingsproducten van Medex zullen u in relaxte sferen brengen! Vitalia heeft verschillende soorten gezichtsbehandelingen afgestemd op het huidtype. Naast gezichtsbehandelingen verzorgen wij ook lichaamsbehandelingen in de vorm van massages, lichaamspeeling en pakking met hun eigen specifieke werking. Nieuw is ons drentse kleiritueel voor 2 en de hammam- behandelingen.

Het compleet nieuwe wellnessplein beschikt over diverse saunaruimtes, zoals een zoutsteensauna, kelosauna, hammamruimte, stoomsauna, voetenbad, dompelbad. Op het dak is een prachtig dakterras gerealiseerd waar men volledig beschut kan genieten van de rust en een uitzicht op wolken, boomtoppen en kerktoren. Op het dakterras of in onze relaxruimte kan men heerlijk ontspannen na een verkwikkende saunasessie of genieten van een lekker hapje en drankje.

De beautysalon is volledig nieuw en beschikt over twee behandelstoelen waarbij duo behandelingen mogelijk zijn, dus uw vriend of vriendin een keer verrassen of samen met uw moeder een behandeling ondergaan is bij ons mogelijk.

Ook is er een extra multifunctionele salon voor (make-up) workshops, kinder- en tienerfeestjes, daarbij bieden wij deze ruimte beschikbaar voor masseurs/masseuses die ons aanbod kunnen aanvullen, voor meer informatie 0593-222120

In samenwerking met Abdij Hotel De westerburcht bieden wij diverse hotel en wellness arrangementen aan.

LEKKER ONTHAASTEN & VOEL JE ALS HERBOREN!

beautysalon

Duo behandelingen

De beautysalon beschikt over twee behandelstoelen. Erg leuk om een Duo-behandeling te boeken met uw dochter, man, vriend, moeder etc..

Naar behandelingen
sauna drenthe

Saunaplein

Heerlijke sauna mogelijkheden, zoals hammam, zoutsteen en kelo sauna

Naar Sauna
hotel wellness

Hotel & Wellness

Overnachten op een van de themakamers of wellness kamer? geniet van een heerlijk wellness arrangement.

Naar Hotel