1 uur Floaten en genieten van een High Beer

Floaten en High Beer

Na een uur volledige rust in je privé floatroom gezellig aan de High Beer met je "mede-floater" die ook net wakker is geworden in een eigen floatroom.

De High Beer bestaat uit een preuvenement van 3 bieren. U kunt uiteraard kiezen uit ons volledig assortiment van La Trappe & Brand. 2 La Trappe bieren hebben wij op de tap en daarnaast nog een seizoensbier. U heeft ook de mogelijkheid om ander speciaalbier merken te proeven. Of neemt u liever gewoon een pilsje van de tap?

De High Beer komt met heerlijke hartige hapjes, vers bereid in onze keuken. Zo geniet u van een mandje met rustique brood uit de oven met huisgemaakte smeersels. Daarnaast krijgt u een Hollands plankje kaas & worst en verschillende soorten belegde crostini's. Natuurlijk mogen bij de High Beer de rundvleesbitterballen niet ontbreken.

Naast de La Trappe High Beer is er ook nog de High Beer Deluxe. U kunt hierbij naast de bieren van La Trappe ook kiezen van onze uitgebreide speciaalbierkaart.

Abdij de Westerburcht

High Beer bij Abdij de Westerburcht

Gelegen aan hetzelfde parkeerterrein ligt Abdij De Westerburcht.

Na uw Floatsessie gaat u heerlijk genieten van een High Beer in het prachtige restaurant, ruime serre of op het sfeervolle terras.

Lees meer over Abdij de Westerburcht