1 uur Floaten en genieten van een High Beer

Floaten en High Beer

Na een uur volledige rust in je privé floatroom gezellig aan de High Beer met je "mede-floater" die ook net wakker is geworden in een eigen floatroom.

De High Beer bestaat uit een preuvenement van 3 bieren. U kunt uiteraard kiezen uit het volledige assortiment van La Trappe, waarvan twee bieren van de tap. Daarnaast is er nog de mogelijkheden om andere speciaalbier merken te proeven. Of neemt u liever gewoon een pilsje van de tap? De High Beer komt met heerlijke hartige hapjes, vers bereid in onze keuken. Met onder andere een mandje met een warme korenbol uit de oven en broodjes Allemange, geserveerd met huisgemaakte kruidenboter en tapenade en gemarineerde zwarte olijven in kruiden en knoflook. Een Trappistenplankje met Val Dieu en Père Jospeh abdijkaas. Livar charcuterie afkomstige van het Limburgs Kloostervarken onder andere met een gedroogd livarano worstje, livacoppa en Zeeuws spek, roggeknar, druiven en vijgenjam. Verschillende soorten belegde bruschetta's o.a. met carpaccio en zalm.  Natuurlijk mogen bij de High Beer mogen bitterballen bereid met La Trappe Quadrupel niet ontbreken!

Abdij de Westerburcht

High Beer (DeLuxe) bij Abdij de Westerburcht

Gelegen aan hetzelfde parkeerterrein ligt Abdij De Westerburcht.

Na uw Floatsessie gaat u heerlijk genieten van een High Beer (DeLuxe) in het prachtige restaurant, ruime serre of op het sfeervolle terras.

Lees meer over Abdij de Westerburcht