1 uur Floaten en genieten van een High Beer

Floaten en High Beer

Na een uur volledige rust in je privé floatroom gezellig aan de High Beer met je "mede-floater" die ook net wakker is geworden in een eigen floatroom.

De High Beer bestaat uit een preuvenement van 3 bieren. U kunt uiteraard kiezen uit ons volledig assortiment van La Trappe & Brand. 2 La Trappe bieren hebben wij op de tap en daarnaast nog een seizoensbier. U heeft ook de mogelijkheid om ander speciaalbier merken te proeven. Of neemt u liever gewoon een pilsje van de tap?

De High Beer komt met heerlijke hartige hapjes, vers bereid in onze keuken. Zo geniet u van een mandje met rustique brood uit de oven met huisgemaakte smeersels. Daarnaast krijgt u een Hollands plankje kaas & worst en verschillende soorten belegde crostini's. Natuurlijk mogen bij de High Beer de rundvleesbitterballen niet ontbreken.

Naast de La Trappe High Beer is er ook nog de High Beer Deluxe. U kunt hierbij naast de bieren van La Trappe ook kiezen van onze uitgebreide speciaalbierkaart.

Abdij de Westerburcht
100%
min
95%

High Beer (DeLuxe) bij Abdij de Westerburcht

Gelegen aan hetzelfde parkeerterrein ligt Abdij De Westerburcht.

Na uw Floatsessie gaat u heerlijk genieten van een High Beer (DeLuxe) in het prachtige restaurant, ruime serre of op het sfeervolle terras.

Lees meer over Abdij de Westerburcht