1 uur Floaten en genieten van een High Tea

Floaten en High Tea

Na een uur volledige rust in je privé floatroom gezellig theeleuten met de Afternoon High Tea met je "mede-floater" die ook net wakker is geworden in een eigen floatroom.

Geniet samen van de warme geur van een vers kopje thee en overheerlijke high tea hapjes in een prachtige en ontspannen sfeer.

Naast overheerlijke hapjes vers bereid in onze keuken bieden wij voor echte theeliefhebbers een uitgebreide theekaart met verse losse thee van De Goeijen. door middel van een theezeef komt de smaak en geur van de theemelanges optimaal tot hun recht.

DAT IS PAS UNIEK EN AUTHENTIEK GENIETEN VAN THEE ZOALS HET HOORT!

High Tea

De Afternoon High Tea bestaat uit diverse zoete en hartige lekkernijen. Deze serveren wij met een ruime keuze uit verschillende soorten verse thee, welke wij serveren met: schijfjes citroen, suiker, honing en melk.

Enkele voorbeelden van de zoete lekkernijen die we bij de High Tea serveren zijn:

  • Huisgemaakte cheesecake
  • Cake "van de Abdij" gemaakt met La Trappe Quadrupel
  • Belgische bonbons
  • Scones met huisgemaakte jam

Verder serveren wij ook diverse, luxe belegde breekbroodjes bij de High Tea. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een broodje met huisgemaakte makreelsalade of een broodje rosbief van de barbecue.

Abdij westerburcht

High Tea bij Abdij de Westerburcht

Gelegen aan hetzelfde parkeerterrein ligt Abdij De Westerburcht.

Na uw Floatsessie gaat u heerlijk genieten van een High Tea in het prachtige restaurant, serre of op het sfeervolle terras.

Lees meer over Abdij de Westerburcht