1 uur Floaten en genieten van een High Tea

Floaten en High Tea

Na een uur volledige rust in je privé floatroom gezellig theeleuten met de Afternoon High Tea met je "mede-floater" die ook net wakker is geworden in een eigen floatroom.

Geniet samen van de warme geur van een vers kopje thee en overheerlijke high tea hapjes in een prachtige en ontspannen sfeer.

Naast overheerlijke hapjes vers bereid in onze keuken bieden wij voor echte theeliefhebbers een uitgebreide theekaart met verse losse thee van De Goeijen. door middel van een theezeef komt de smaak en geur van de theemelanges optimaal tot hun recht.

DAT IS PAS UNIEK EN AUTHENTIEK GENIETEN VAN THEE ZOALS HET HOORT!

Afternoon High Tea

De Afternoon High Tea bestaat uit zoete en hartige lekkernijen en een ruime keuze van verschillende soorten verse thee geserveerd met: schijfjes citroen, suiker, honing en melk.

Zoet: Mini muffins, cheesecake, chocolade brownies, Bossche bolletjes, appel vanille gebakjes, mini beignets met rood fruit, ambachtelijke handgemaakte scones met mascarpone en marmelade, cake van 'de abdij' met La Trappe Quadrupel, roomboterkoekjes en Belgische bonbons.

Hartig: Wraps met gerookte zalm, mesclun, roomkaas en mosterd dillesaus, mini broodjes Allemagne met carpaccio van gebraden entrecote en sandwiches met huisgemaakte eierbieslooksalade.

Abdij westerburcht

High Tea bij Abdij de Westerburcht

Gelegen aan hetzelfde parkeerterrein ligt Abdij De Westerburcht.

Na uw Floatsessie gaat u heerlijk genieten van een High Tea (DeLuxe) in het prachtige restaurant, serre of op het sfeervolle terras.

Lees meer over Abdij de Westerburcht