Floaten bij Vitalia Beauty & Wellness

Floaten en Corona:

Floaten vindt plaats in een privé floatruimte met eigen douche. Er is geen contact met anderen en de 1,5 meter regel wordt gegarandeerd. Volgens Dhr. P. Molenaar van het RIVM en andere virologen kan het virus niet overleven in een warme en vochtige omgeving. Na iedere floatsessie wordt het water via ons systeem gefilterd en gedesinfecteerd waardoor virussen geen kans op overleving hebben. Uiteraard worden alle oppervlaktes die aangeraakt kunnen worden grondig gereinigd. Floaten helpt om het immuunsysteem te stimuleren/versterken.

Wij houden rekening met de zorgplicht dus wanneer je verkouden bent en/of verhoging hebt verzoeken wij je de afspraak te annuleren.

Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in je eigen floatruimte, het lichaamseigen magnesium, de gewichtloosheid, de warmte en rust dragen bij aan ontspanning en balans. De bloeddoorstroming verbetert, de ademhaling en het hartritme vertragen, de bloeddruk en hersenfrequentie dalen. Zo krijgt het lichaam de kans om zijn natuurlijke balans, waarin alle delen en systemen met elkaar samenwerken, te hervinden en voelt u zich weer als herboren!

Hieronder vindt u de verschillende float arrangementen waarvoor u bij ons terecht kunt.

Onze floaten arrangementen