Gezichtsbehandeling mannen

Gezichtsbehandeling mannen

Mannen vinden hun uiterlijk steeds belangrijker. Mannen besteden steeds meer tijd aan de verzorging van de huid. Overweegt u ook een gezichtsbehandeling? En weet u nog niet helemaal wat u ervan kunt verwachten? Dat snappen wij. Hieronder leggen wij het u uit. Gezichtsbehandeling mannen: natuurlijk bij Vitalia Beauty.

Gezichtsbehandeling mannen

Wat kunt u van onze gezichtsbehandeling voor mannen verwachten?

Een gezichtsbehandeling is een intensieve behandeling van de huid. Als u regelmatig een gezichtsbehandeling laat doen bij Vitalia Beauty geeft dit u een verzorgd uiterlijk. Bij Vitalia Beauty maken we gebruik van exclusieve huidverzorgingsproducten van Medex. Goede huidproducten zijn de basis voor een mooie huid. Wij hebben verschillende soorten gezichtsbehandelingen afgestemd op uw huidtype. Een gezichtsbehandeling is een belangrijke extra naast de dagelijkse huidverzorging.

Uw huid reinigen met een gezichtsbehandeling

De huid schoonmaken is een belangrijk onderdeel van de gezichtsbehandeling. Vitiala Beauty beschikt over hele exclusieve huidverzorgingsproducten en instrumenten. Uw huid krijgt tijdens een gezichtsbehandeling veel meer aandacht dan dat u gewoonlijk thuis doet.

Het aanzien van uw huid verbeteren door gezichtsbehandeling

Een andere techniek in de gezichtsbehandeling is exfoliëren. Hier zal uw huid beter gaan ogen. Met deze behandeling worden de dode huidcellen verwijderd. Uw huid voelt schoon, maar ook heel glad aan. De bloedcirculatie van jouw huid wordt gestimuleerd en rimpels, huidvlekken en littekens worden minder zichtbaar. Voorbeelden van exfoliëren gezichtsbehandeling zijn:

  • Scrubben met een korrelachtig product
  • Peelings, dit gaat op chemische basis
  • Maskers
  • Dermabrasie (het afschaven van de huid)
  • Laser

Wat doen we nog meer?

Wij verzorgen naast gezichtsbehandelingen ook lichaamsbehandelingen zoals massages, lichaamspeeling en pakking met hun eigen specifieke werking, Drentse kleirituelen voor twee en de Hammam- behandelingen.

Over Vitalia Beauty

Het compleet nieuwe wellnessplein beschikt over diverse saunaruimtes, zoals een zoutsteensauna, kelosauna, hammamruimte, stoomsauna, voetenbad en dompelbad. Op het dak is een prachtig dakterras gerealiseerd waar u volledig beschut kan genieten van de rust en een uitzicht op wolken, boomtoppen en de kerktoren. Op het dakterras of in onze relaxruimte kunt u heerlijk ontspannen na een verkwikkende saunasessie of genieten van een lekker hapje en drankje. Klinkt aantrekkelijk niet?

Onze behandelingen speciaal voor mannen

Gezichtsbehandeling mannen

Vitalia behandeling man

Heerlijk! De Vitalia behandeling man. 60 minuten genieten! Ook als duo-behandeling te reserveren!

Naar de behandeling
Gezichtsbehandeling mannen

Luxe behandeling man

Een heerlijke luxe gezichtsbehandeling van 90 minuten! Ook als duo-behandeling te reserveren!

Naar de behandeling
Gezichtsbehandeling mannen

Reinigingsbehandeling man

45 minuten genieten van deze reinigingsbehandeling. Ook als duo-behandeling te reserveren!

Naar de behandeling