Hammam behandeling

Hammam Behandeling

Lekker onthaasten en voel uzelf als herboren met de hammam behandeling van Vitalia Beauty. Hammam is een traditioneel Arabisch reinigingsritueel. Het is goed voor uw huid en goed voor uw bloedsomloop. Daarnaast is het ook nog eens heerlijk ontspannen! Kom genieten van deze hammam behandeling genieten bij Vitalia Beauty.

Hammam behandeling

Wat is een Hammam behandeling?

Tijdens de hammam behandeling ligt u op een verwarmde stenen tafel. We beginnen met het scrubben van het lichaam met een speciale washand. Deze “kese” washand is gemaakt van ruwe zijde. Door het scrubben worden de dode huidcellen verwijderd.

Na het scrubben wordt u ingezeept met zeep die op traditionele wijze is verkregen door de zeepzak (Torba) door het warme water en door de lucht te slaan. Na het inzepen volgt een zeepmassage. Tijdens de gehele behandeling wordt u afgespoeld met bakjes warm water.

Drie redenen waarom u een hammam behandeling zou moeten nemen

1. Goed voor uw huid

Uw huid wordt flink gescrubd tijdens de behandeling. Dit zal ervoor zorgen de dode huidcellen worden verwijderd. Vervolgens zorgt het zeepritueel ervoor dat het overtollige talg wordt verwijderd. Hierdoor wordt uw huid diep gereinigd. Na de hammam behandeling bent u verzekerd van een zachte huid!

2. Goed voor uw bloedsomloop

Ter voorbereiding van het hammam ritueel neemt u plaats in de warme stoomcabine. Het zeepritueel met scrubben en zepen stimuleert nog meer de bloedsomloop

3. Ultiem ontspannen

Na het ritueel van stomen, scrubben, inzepen en de zeepmassage kunt u de hammam behandeling uitbreiden met een heerlijke gezichtsbehandeling, daarnaast kunt u ook gebruik maken van het saunaplein. Geniet na met een heerlijk kopje thee met Turks fruit.

Wat doet Vitalia Beauty naast hammam?

Vitalia Beauty verzorgd naast hammam ook gezichtsbehandelinge, lichaamsbehandelingen (bijvoorbeeld massages), lichaamspeeling en pakking met hun eigen specifieke werking en Drentse kleirituelen voor twee.

Over Vitalia Beauty

Vitalia Beauty heeft een compleet wellnessplein, dat beschikt over diverse saunaruimtes, zoals een zoutsteensauna, kelosauna, hammamruimte, stoomsauna, voetenbad en dompelbad. Boven op het dak is een prachtig dakterras waar u heerlijk beschut kunt genieten van de rust en een uitzicht op wolken, boomtoppen en de kerktoren. Heerlijk ontspannen op het dakterras of in onze relaxruimte na een verkwikkende saunasessie. Of genieten van een lekker hapje en een drankje. Klinkt aantrekkelijk niet?

Onze verschillende Hammam behandelingen

Hammam behandeling

Drentse Hammam 30 minuten

Reinigende behandeling voor lichaam en geest!

Lees verder
Hammam behandeling

Drentse Hammam 45 minuten

Reinigende behandeling voor lichaam en geest!

Lees verder
Hammam behandeling

Drentse Hammam (30 minuten) en Sauna

Reinigende behandeling voor lichaam en geest! Aansluitend een ontspannende sauna.

Lees verder
Hammam behandeling

Drentse Hammam (45 minuten) en Sauna

Reinigende behandeling voor lichaam en geest! Aansluitend een ontspannende sauna.

Lees verder