Vitalia Beauty Hotel Arrangement in Drenthe

Vitalia Beauty Hotel Arrangement

Vitalia Beauty Hotel Arrangement | Helemaal ontstressen en aandacht geven aan lichaam en geest? Bij Vitalia Beauty & Wellness wordt u volledig in de watten gelegd en kunt u heerlijk ontspannen tijdens een klassieke massage en Vitalia gezichtsbehandeling. Verblijf in een luxe kamer in ons beauty & wellness hotel, ontdek de omgeving van Westerbork op de fiets en ervaar de rust en ruimte in Drenthe.

KOM LEKKER ONTHAASTEN EN VOEL JE ALS HERBOREN!

U kunt bij ons badjas, handdoeken en slippers huren indien gewenst:

  • Handdoeken (2 stuks)
€ 5,=
  • Badjas
€ 5,=
  • Slippers (koop)
€ 5,=
ontbijt buffet

Elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet!

Maandag t/m vrijdag:
07:00 - 10:00 uur
Zaterdag & zondag:
08:00 - 10:30 uur

Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijk warme broodjes uit de oven, getoast brood, verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg, gebakken spek, roerei, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), diverse ontbijtgranen, melk, karnemelk, verse jus d'orange die u zelf kunt persen, verschillende soorten koffie, thee, yoghurt en fruit! Kortom, voor ieder wat wils!

Hotel

Abdij Hotel de Westerburcht en Vitalia Beauty & Wellness op 1 locatie

Hotel Abdij de Westerburcht is een luxe hotel in Drenthe en gelegen naast Vitalia aan de hoofdstraat van het pittoreske Westerbork en is uniek gelegen: in het hart van Drenthe. Ons hotel is gelegen tussen de steden Groningen en Zwolle en vlakbij Assen, Hoogeveen, Emmen en Beilen. Boek hier uw luxe thema hotelkamer in Drenthe en overnacht in een bijzonder, uniek en romantisch hotel.

Wij beschikken over 39 hotelkamers met verschillende kamertypes

Bekijk hotelkamers