Drents Kleiscrubritueel voor 2 en gebruik Saunaplein

Kleiscrubritueel

Tijdens deze behandeling begeeft u zich in de stoomruimte en krijgt u 2 soorten klei, waddenmineralen en koolzaad waarmee u zichzelf (of elkaar) volledig scrubt. Het warmte effect van de stoomsauna zorgt voor een optimale werking van de klei. Afvalstoffen worden door de huid afgegeven aan de klei. Vervolgens wordt de kleiscrub onder de douche afgespoeld. De huid wordt zo tot diep in de poriën gereinigd en ontslakt, waardoor ze weer heerlijk zacht en glad aanvoelt.

U kunt bij ons badjas, handdoeken en slippers huren indien gewenst:

  • Handdoeken (2 stuks)
€ 5,=
  • Badjas
€ 5,=
  • Slippers (koop)
€ 5,=

kruidenstempel

Na de kleiscrub een heerlijke Kruidenstempelmassage

De kruidenstempel massage is een weldadige, ontspannende en helende massage, afkomstig uit Thailand. De warme stempels bevatten natuurlijke kruiden en bloemen.

die o.a. de volgende eigenschappen hebben: ontspannend, reinigend, ontsteking remmend, activeert de stofwisseling, versterkt het imuunsysteem, spijsverterings bevorderend en pijn verdovend. Door de warmte van de gestoomde kruidenbuidels werken de kruiden diep in het onderliggende spierweefsel en de natuurlijke lichaamstemperatuur zal zich natuurlijk gaan gedragen en de stofwisseling en de doorbloeding activeren. Blokkades worden opgelost en nieuwe energie vloeit weer door u lichaam. Het lichaam zal nog vele uren na deze massage ontspannen aanvoelen en natintelen

Tip! Ook als duo behandeling te reserveren!

Deze deelmassage duurt ca. 60 minuten

Reserveer

Abdij Hotel de Westerburcht en Vitalia Beauty & Wellness

Hotel Abdij de Westerburcht is een luxe hotel in Drenthe en gelegen naast Vitalia aan de hoofdstraat van het pittoreske Westerbork en is uniek gelegen: in het hart van Drenthe. Ons hotel is gelegen tussen de steden Groningen en Zwolle en vlakbij Assen, Hoogeveen, Emmen en Beilen. Boek hier uw luxe thema hotelkamer in Drenthe en overnacht in een bijzonder, uniek en romantisch hotel.

Wij beschikken over 39 hotelkamers met verschillende kamertypes