Sauna en romantiek onder de sterrenhemel met champagne bubbels

Sauna Romantica Arrangement

Sauna en romantiek onder de sterrenhemel met bubbels

Bubbels onder de sterrenhemel op ons unieke dakterras! Heerlijk met z'n beiden genieten van de saunafaciliteiten en vervolgens lekker afkoelen op ons dakterras met een flesje Prosecco.

Even romantisch onthaasten in Drenthe!

hammam

Combineer met een heerlijke Hammam!

Reinigende behandeling voor lichaam en geest!

Men neem eerst ca. 10 minuten plaats in de stoomsauna om alle poriën open te zweten. In de behandelruimte wordt plaatsgenomen op een verwarmde plaat. Het Hammam ritueel begint dan met een scrubbehandeling waarbij alle dode huidcellen grondig worden verwijderd. Na een afspoeling met warm water wordt de inzeping met olijfzeep voorbereid. Het zeepschuim wordt op traditionele wijze verkregen door beurtelings de zeepzak (Torba) door warm water en door de lucht te slaan. Na het masseren met het voedende zeepschuim eindigt het ritueel met een afspoeling met warm water.

Reserveer

Hotel Abdij de Westerburcht is een luxe hotel in Drenthe en gelegen aan de hoofdstraat naast Vitalia in het pittoreske Westerbork en is uniek gelegen: in het hart van Drenthe. Ons hotel is gelegen tussen de steden Groningen en Zwolle en vlakbij Assen, Hoogeveen, Emmen en Beilen. Boek hier uw luxe thema hotelkamer in Drenthe en overnacht in een bijzonder, uniek en romantisch hotel.

Wij beschikken over 39 hotelkamers met verschillende kamertypes.