Saunaplein

Saunaplein

Saunaplein

Saunaplein

Het Drentse Saunaplein bij Vitalia Beauty & Wellness

Vitalia Beauty & Wellness heeft een heerlijk Drents Wellnessplein. Bij een 3- of 4-uurs arrangement kan je onbeperkt gebruikmaken van alle faciliteiten. Zo zijn er verschillende soorten sauna's, een dompel- en voetenbad en een dakterras met buitendouche waar je lekker kunt afkoelen met een drankje. Bij een 3-uurs arrangement betaal je € 22,50 per persoon. Daar is onbeperkt koffie, thee, sappen en (vitamine) water inbegrepen tijdens het verblijf in het Wellnessplein.

Een verblijf bij Vitalia is niet te vergelijken met een verblijf aan een groot wellnesscentrum. Bij ons kan je nog echt tot rust komen, zonder dat er constant hele hordes mensen zich om je heen verplaatsen. Bij ons is het kleinschaliger, waardoor ook vaak rustiger. Een enkele keer bestaat de kans zelfs dat je het plein helemaal voor jezelf hebt. Je mag altijd bij ons informeren hoeveel reserveringen er al in de agenda staan.

Reserveren
Saunaplein

Dakterras met buitendouche

Wat is er nu heerlijker dan, na het warme bezoek in de sauna, even lekker af te koelen op het dakterras van Vitalia. Neem nog even een duik onder de buitendouche en neem plaats in een comfortabele ligstoel en geniet nog even van lekker van de Drentse zonnestralen terwijl je geniet van een drankje en/of een hapje.

Reserveren?

We zitten in Westerbork, aan de Hoofdstraat 5B. Je kan reserveren door onderstaande formulier in te vullen. Je hoort dan z.s.m. van ons. Je kan ons ook even bellen. Meer informatie over ons saunaplein? Lees dan verder.

  • Hoofdstraat 5b
    9431 AB Westerbork
  • 0593 - 22 21 20
  • KvK: 54271118