Ervaringen

Yvonne en Margriet

22 mei 2022
4,0

Gastvrij ontvangen. Goede uitleg gehad van wat je kon verwachten en wat je moest doen. Een heerlijke ervaring. Een echte aanrader

Yvonne en Margriet

Joke

20 mei 2022

Heel vriendelijk personeel en goede uitleg gekregen.Mooie ruimte voor het floaten en absoluut erg schoon.Helaas kon ik mij er niet goed aan overgeven maar mijn zuster heeft intens genoten.

Joke

Gea en Manon

15 mei 2022
5,0

Heerlijke ervaring we hebben genoten van de behandeling en van de hig tea, echt een moeder dochter momentje. We komen zeker een keer weer.

Gea en Manon

Manon

10 mei 2022
5,0

Voor het eerst 'gefloat'! Erg leuk en relaxed, goede uitleg gekregen en een super middag gehad, bedankt!

Manon

Tineke

9 mei 2022
4,0

Mijn dochter en ik hebben een heerlijke duo behandeling gekregen!

Tineke

Anneke en Moniek

5 mei 2022

Heerlijk genoten van arrangement floaten, massage en high tea! Top geregeld!

Anneke en Moniek

Catrien Buning

24 april 2022
5,0

Onze dochter en ik hebben genoten van een luxebehandeling.We komen zeker nog eens weer terug.

Catrien Buning

erik bouwman

18 april 2022
5,0

niet normaal super

erik bouwman

Gerda

13 april 2022

Een heerlijke middag gehad .van 2leuke dames .Kwam er lekker ontspannend weg.

Gerda

Simone van der Schilden

10 april 2022
5,0

Het was heerlijk. De rugmassage was erg ontspannend. En ook de gezichtsbehandeling was helemaal geweldig en top. We kwamen er als herboren weer uitgelopen mijn man en ik. We hebben echt genoten. En wat ik heel grappig en leuk vond is toen ik 26 jaar geleden de vooropleiding uiterlijke verzorging deed. De gezichtsbehandeling exact op dezelfde manier aan mij geleerd is als wat er bij ons werd gedaan. Daarin is dus niks veranderd haha. Was allemaal top geregeld.

Simone van der Schilden

Marinus

9 april 2022
5,0

In 1 woord fantastisch. Heerlijke massage gehad van Renate. Daarna 1 uur floaten. Kom zeker vaker terg

Marinus

Marianne

6 april 2022
5,0

Echt genoten van de sauna en de lichaamsmassage ! Alles was uitstekend verzorgd. Als herboren de salon verlaten.

Marianne

Annaliesa

3 april 2022
5,0

Erg genoten van de gezichtsbehandeling. Zeker voor herhaling vatbaar.

Annaliesa

Anneke

27 maart 2022
4,5

Helemaal relaxed! Fijn gefloat, prima packing en top van Top tot Teen. Middagje goed besteed!

Anneke

Iris

24 maart 2022
4,0

Helemaal ontspannen na het floaten en de zwangerschapsmassage. Aanrader voor elke zwangere dame!

Iris

Andries en Sabrina

21 maart 2022
5,0

Heerlijke massage en gezichtsbehandeling gehad in een mooie en zeer relaxte omgeving met fijn en vriendelijk personeel. Gaan er zeker weer een keer naar toe?

Andries en Sabrina

Ilse

16 maart 2022
5,0

Genoten van een heerlijke gezichtsbehandeling en weer helemaal opgeknapt. Heerlijke producten, een fijne, gezellige sfeer en heel professioneel. Echt een aanrader!

Ilse

Linda & Glenny

15 maart 2022
4,5

We hebben samen een top tot teen behandeling gedaan. In een woord heerlijk!! Erg genoten. Lekkere producten en prettige medewerkers

Linda & Glenny

Wendy coenders

14 maart 2022

Wij hebben een klassieke nek schouder en rugmassage gehad en een behandeling bij de schoonheidsspecialiste gehad. In 1 woord fantastisch zeker aan te bevelen. Nogmaals bedankt.

Wendy coenders

Fokje en Judith

7 maart 2022

Samen de hotstonemassage gedaan. Het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

Fokje en Judith

Yvonne

26 februari 2022
5,0

Mijn zusje 1 uur floaten cadeau gedaan. Ze heeft genoten! Hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg, goede faciliteiten, alles schoon en netjes en een heerlijke ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.

Yvonne

Esther

24 februari 2022
4,5

Voor het eerst floaten gedaan ! Het was heerlijk relaxed, even totaal ontspannen . Je komt er als herboren eruit !.Alles was aanwezig ,heerlijke douche ,handdoek, washandje , shampoo ,en een flesje water . Er werd mij zelfs even gevraagd of ik mijn haren wilde fohnen , top ! Ik ga zeker nog een keer terug ,bedankt team van Vitalia

Esther

Disna

21 februari 2022

Wat een fijne en relaxte Spa. Heerlijke van top tot teen behandeling gehad. Zorgvuldig, zorgzaam en aandachtig. De eigenaresse is een open, respectvolle en vakkundige vrouw. Maar ook haar personeel is dit alles. Mijn vorige bezoek juli vorig jaar was al net zo fijn. Mocht ik dan nog een suggestie kunnen doen, een pedicure zou een mooie aanvulling zijn. Maar laten we eerlijk zijn, dit is de beste plek van Noord Nederland om te onthaasten en bij te komen van drukte en stress.

Disna

Lia

19 februari 2022
4,5

Samen met mijn man een duo hotstone massage gehad. Het was heerlijk ontspannend echt een aanrader.

Lia

Kim

4 februari 2022
5,0

Alles bij vitalia is een aanrader! Massages zijn goed Gezichtsbehandelingen zijn goed Floaten is goed Sauna is goed Personeel is altijd vriendelijk Perfect als je even een dagje weg wilt van het drukken leven

Kim

Anne

1 februari 2022
5,0

Het recept om even lekker te ontspannen en bij te komen na een drukke week: een gezichtsbehandeling bij Vitalia. Mooie salon, lekkere stoel, fijne producten en bekwame, leuke en vriendelijke schoonheidsspecialisten. Ik kan niet meer zonder!

Anne

Lotte en Dianne

30 januari 2022
5,0

Wat zijn we in de watten gelegd door de dames van Vitalia! Een heerlijke beleving was het weer. We kijken nu alweer uit naar de volgende keer! Bedankt dames!

Lotte en Dianne

Grietje strijker en dochter kim

13 december 2021
5,0

We hebben een uur heerlijk liggen floaten. Was voor ons de eerste keer, maar alles werd goed en vriendelijk uit gelegd. Was super geregeld. We komen zeker terug. Ook nog lekker koffie gedronken bij de abdij. Zeker een aanrader.

Grietje strijker en dochter kim

Anne

12 december 2021
5,0

Genoten van massage, gezichtsbehandeling en sauna. Klein maar fijn, alles netjes, verzorgd en doordacht.

Anne

Marcia geerdink

12 december 2021
5,0

Wat een vriendelijk personeel. Snelle reacties via mail of telefoon. Heerlijk voor de eerste keer gefloat. Hele ervaring. Had het fijn gevonden om te weten hoe we wisten wannerr het einde was. Zat op belletje of kloppen op de deur te wachten. Maar systeem ging aan en was ook duidelijk Daarna 4 uur heerlijk in de sauna geweest. Wat fijn om daar samen te kunnen zijn. Echt privé. Alles was top Miste klein beetje een bubbel bad maar we hebben ons er heerlijk onthaast. Super ervaring. Komen zeker nog een keer weer. Prijs kwaliteit prima. Bedankt.

Marcia geerdink

Annemiek v/d Linden

30 november 2021
5,0

Vanmorgen heb ik met mijn moeder een duo behandeling gehad bij Vitalia in Westerbork. Een uur floaten in een magnesium bad en aanvullend de vitalia gezichtsbehandeling. Echt een aanrader, pure ontspanning! Lieve en professionele begeleiding en fijne producten, wij voelen ons als herboren en komen zeker nog vaker!

Annemiek v/d Linden

A.J. Witterholt

29 november 2021
5,0

Vanmiddag heb ik, na terugkomst van een zeer lange vliegreis, een float sessie gedaan bij Beauty & Welness centrum Vitalia. Wat héérlijk! Een aanrader voor je lijf en de vermoeidheid te kunnen laten weggaan. Ik voel mij stukken beter. Het schijnt ook te helpen bij heel veel andere ‘klachten’. Bijvoorbeeld spierpijn. Dus ik ga dit zeker vaker doen.

A.J. Witterholt

Karen van der Ploeg

28 november 2021
5,0

Ik en mijn zus hebben een heerlijke klassieke massage gehad. Zeker in combinatie met de overnachting bij de Abdij, konden we lekker bijtanken

Karen van der Ploeg

Mulders

25 november 2021
5,0

Hartelijke ontvangst voor mij de eerste keer en vond het super fijne massage gezichtsbehandeling heel apart en van genoten floaten raar in het begin daarna heel ontspannen ben als een nieuw mens weer naar buiten gegaan bedankt dames ????????

Mulders

Deborah Hoogendoorn

23 november 2021
5,0

Ben een weekje op vakantie in Drenthe in Landal Orvelte, en kwam met Google uit bij Vitalia. Leuke ambiance, schoon en werken streng volgens de covid-19 maatregelen. Ik vond de eigenaresse heel vriendelijk. Goed bereikbaar en gemakkelijk gratis parkeren. Zowel de massage (50min) en de gezichtsbehandeling "vitalia" waren heerlijk. Voel mij weer herboren. Ik heb nog even mogen kijken bij het floaten en dat zou ik ook nog wel eens willen proberen. Als ik weer in Drenthe ben boek ik zeker weer hier. Aanrader!

Deborah Hoogendoorn

Dirk Roelofs

19 november 2021
5,0

Geweldig gewoon. Renate en haar team zijn toppers. Mijn vrouw en ik hebben de Dinsdag en de Woensdag een wellness gedaan en tis gewoon heerlijk en je word gewoon in de watten gelegd. Renate en haar team zijn gastvrij , klantvriendelijk en het is schoon binnen en verzorgd. Als we een cijfer moeten geven is dat een dikke 10 omdat jullie dat verdienen. We worden er gewoon erg blij van , van de mensen zoals jullie. Heel veel liefs en graag tot volgend jaar Esther en Dirk

Dirk Roelofs

An Derksen - de Jonge

18 november 2021
5,0

Echt genoten van 4 uur Sauna voor 2. Mooie, schone Sauna's, heerlijke stoomcabine met klei behandeling, en een fantastisch dakteras. Het voelde als een mini vakantie! We hadden de gehele accomodatie voor ons alleen en hebben er van genoten! Bedankt voor de goede en vriendelijke ontvangst. Wij komen zeker vaker!

An Derksen - de Jonge

William Pezy

17 november 2021
5,0

Voor het eerst geweest. Vriendelijk te woord gestaan met goede uitleg. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Je hoeft alleen een goed humeur mee te nemen. Privé douche, handdoeken en flesje water zijn er.

William Pezy

Kim van Geloven

17 november 2021
5,0

Ben er met een vriendin naar de spa geweest, ik kan niets anders zeggen dat wij heerlijk hebben genoten niet te groot waardoor het overzichtelijk is!! De stoomsauna en het voetenbad hebben wij voornamelijk van genoten. Personeel is ook allemaal vriendelijk en als je wat wou vragen waren ze er zo. Prijs is goed en zeker voor herhaling vatbaar!!!!!!!

Kim van Geloven

loes

30 oktober 2021
5,0

Heerlijk gescrubd in de hamam en daarna nog een fijne luxe gezichtsbehandeling gekregen. Vond het bij Vitalia heel fijn omdat het kleinschalig is. Ik ben helemaal bijgekomen.

loes

Joris

20 oktober 2021
5,0

Heerlijk ontspannen in het floatbad. Mooi bedrijf!

Joris

Greet Liefhebber

19 juli 2021
5,0

Hier kom je echt tot rust. Heerlijk kleinschalig en mooi opgezet.

Greet Liefhebber

Annemiek Vd Linden

19 juli 2021
5,0

Vanmorgen heb ik met mijn moeder een duo behandeling gehad bij Vitalia in Westerbork. Een uur floaten in een magnesium bad en aanvullend de vitalia gezichtsbehandeling. Echt een aanrader, pure ontspanning! Lieve en professionele begeleiding en fijne producten, wij voelen ons als herboren en komen zeker nog vaker!

Annemiek Vd Linden

Deborah Hoogendoorn

19 juli 2021
5,0

Ben een weekje op vakantie in Drenthe in Landal Orvelte, en kwam met Google uit bij Vitalia. Leuke ambiance, schoon en werken streng volgens de covid-19 maatregelen. Ik vond de eigenaresse heel vriendelijk. Goed bereikbaar en gemakkelijk gratis parkeren. Zowel de massage (50min) en de gezichtsbehandeling "vitalia" waren heerlijk. Voel mij weer herboren. Ik heb nog even mogen kijken bij het floaten en dat zou ik ook nog wel eens willen proberen. Als ik weer in Drenthe ben boek ik zeker weer hier. Aanrader!

Deborah Hoogendoorn