Lekker tot rust komen in de sauna

Ons wellnessplein met sauna's:
(Let op ons wellnessplein met sauna's is uitsluitend telefonisch 0593- 22 21 20 of per e-mail te reserveren)

Bij Vitalia Beauty vindt u meerdere sauna's waar u heerlijk tot rust kunt komen. Voor de echte warmte liefhebbers hebben wij een Kelo sauna. In deze sauna loopt de temperatuur op tot 90 graden. De Kelo sauna dankt zijn naam aan de gebruikte houtsoort, de Kelo den. Deze boomsoort groeit rond de poolcirkel. De bomen die voor de Kelo sauna gebruikt zijn, zijn honderden jaren oud en geven veel sfeer. Daarnaast geven ze langzaam hun warmte af, wat ervoor zorgt dat u zich heerlijk kunt ontspannen.

Wilt u het gevoel hebben dat u een strandwandeling maakt terwijl u in onze sauna verblijft? Dan is de zoutsteen sauna echt wat voor u. Tijdens uw verblijf in onze zoutsteen sauna zult u merken dat er zoutkristallen in de lucht vrijkomen bij de verhitting. Deze zoutkristallen hebben een prettig effect op de luchtwegen. En door de zoute lucht, komt u heerlijk tot rust.

Naast een Kelo sauna en een zoutsteen sauna, hebben wij ook een stoomsauna. In deze sauna ligt de temperatuur lager en is de vochtigheid aanzienlijk hoger dan in de traditionele sauna. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam volledig wordt gereinigd. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, de spieren komen los, de poriën worden gereinigd en de luchtwegen worden vrij gemaakt. Na uw verblijf in de stoomsauna is het belangrijk dat u afkoelt. Hierna zult u zich als herboren voelen.

Hieronder vindt u de verschillende sauna arrangementen waarvoor u terecht kunt bij Vitalia Beauty.

Onze sauna arrangementen