Geniet 4 uur van de sauna's op ons saunaplein

kruidenstempel massage

Geniet van een heerlijke kruidenstempel massage

De kruidenstempel massage is een weldadige, ontspannende en helende massage, afkomstig uit Thailand. De warme stempels bevatten natuurlijke kruiden en bloemen.

Erg leuk om te combineren met een bezoek aan ons Saunaplein

Ook te reserveren als Duo behandeling samen met je partner, vriend(in), vader, moeder, dochter etc!

Lees verder

U kunt bij ons badjas, handdoeken en slippers huren indien gewenst:

  • Handdoeken (2 stuks)
€ 6=
  • Badjas
€ 6,=
  • Slippers (koop)
€ 6,=
hotel

Abdij de Westerburcht

Hotel in Drenthe | Abdij de Westerburcht (39 hotelkamers) is een puur en sfeervol hotel met verschillende kamertypes en restaurant met (h)eerlijke gerechten. Kom ontspannen en genieten van de gastvrijheid in Westerbork. Centraal gelegen in Drenthe op korte afstand van Assen, Hoogeveen en Emmen. Omringd door prachtige natuur; ideaal om te fietsen en wandelen.

Abdij de Westerburcht is geïnspireerd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot, waar een van de weinige trappistenbieren in Nederland onder toezicht van de monniken gebrouwen wordt. Deze bieren vindt u ook terug op de tap of in fles.

De menukaart in het restaurant is geïnspireerd op het kloosterleven. We koken graag met streekproducten uit Drenthe, groentes en kruiden uit eigen biologische tuin en soms ook met trappistenbieren. Want de rijke, complexe smaak van deze trappistenbieren geeft een extra dimensie aan de meest diverse gerechten. Het grote (verwarmde) terras en de lounge binnen met open haard maakt de sfeer compleet. Bekijk hier onze menukaart.

Naar de hotel & wellness arrangementen

Sauna bij Vitalia Beauty & Wellness, gevestigd in Westerbork in Midden-Drenthe op korte afstand van Assen, Hoogeveen, Emmen, Beilen, Zwolle en Groningen. Route berekenen? Klik hier>>