Een hele dag heerlijk genieten van sauna en Wellness

high beer

Nagenietenvan uw Wellness dag met een High Beer

De High Beer bestaat uit een preuvenement van 3 bieren. U kunt uiteraard kiezen uit ons volledig assortiment van La Trappe & Brand. 2 La Trappe bieren hebben wij op de tap en daarnaast nog een seizoensbier. U heeft ook de mogelijkheid om ander speciaalbier merken te proeven. Of neemt u liever gewoon een pilsje van de tap? De High Beer komt met heerlijke hartige hapjes, vers bereid in onze keuken. Zo geniet u van een mandje met rustique brood uit de oven met huisgemaakte smeersels. Daarnaast krijgt u een Hollands plankje kaas & worst en verschillende soorten belegde crostini's. Natuurlijk mogen bij de High Beer de rundvleesbitterballen niet ontbreken.

Bent u vegetarisch? Dat is uiteraard geen probleem. Hier houden wij graag rekening mee! Moet u nog rijden, of drinkt u om een andere reden geen alcohol? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor een alcoholvrij biertje of een ander drankje.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: 0593- 22 21 20 of info@vitaliabeauty.nl

Sauna dagarrangement bij Vitalia Beauty & Wellness, gevestigd in Westerbork in Midden-Drenthe op korte afstand van Assen, Hoogeveen, Emmen, Beilen, Zwolle en Groningen. Route berekenen? Klik hier>>