Floating Assen | Kom heerlijk tot rust en ervaar pure ontspanning

Floating Assen

Floating Assen

Wat kunnen we er als mens zijnde van genieten om onszelf eens even heerlijk in de watten te leggen. Dat moet ook, want op andere momenten gaan we soms met veel drukte en stress door het leven. Even acclimatiseren, dat is dan ook erg belangrijk. Opladen, zodat je er weer tegenaan kunt. Een goede nacht slapen doet vaak veel. Een heerlijke massage in de schoonheidssalon doet ons ook even ontspannen, maar wat ons echt doet ontspannen? Floaten! Een uurtje floaten staat namelijk gelijk aan 5(!) uur slaap! Floaten is dan ook de ultieme vorm van ontspanning. Floating Assen? Aan de Hoofdstraat in Westerbork, op steenworp afstand van Assen, vind je Vitalia. Dit is een beauty en wellnesscentrum en daarnaast beschikt het bedrijf over twee privé floatcabines. Je kunt hier komen voor een heerlijk ontspannende floatsessie, maar je kunt dit ook combineren met bijvoorbeeld een beautybehandeling of een high tea na tijd! Floating Assen? Kom gerust eens kennismaken!

Aan de Hoofdstraat in Westerbork, op steenworp afstand van Assen, vind je Vitalia. Dit is een beauty en wellnesscentrum en daarnaast beschikt het bedrijf over twee privé floatcabines. Je kunt hier komen voor een heerlijk ontspannende floatsessie, maar je kunt dit ook combineren met bijvoorbeeld een beautybehandeling of een high tea na tijd! 

Kennismaken met floaten
Floating assen

Hoe ziet een floatsessie eruit?

Een floatsessie duurt in totaal altijd een uur. Je komt aan bij Vitalia en wordt hier vriendelijk verwelkomd. Je wordt begeleid naar je eigen floatcabine. Naast een floatcabine heb jij ook een eigen kleedkamer met douche tot je beschikking. Deze kan je op slot doen en na je floatsessie weer openen. Deze ruimte is dus volledig privé. Wanneer je in je kleedkamer bent aangekomen kun je hier eerst even gaan douchen, waarna je vervolgens je floatcabine opent en in het bad stapt en gaat liggen in het water. Je blijft drijven. Het water heeft precies de temperatuur van je lichaam, waardoor je na een tijdje niet meer zult voelen welke delen van je lichaam nog in contact staan met het water. Het voelt alsof je zweeft en je ervaart geen druk meer, nergens meer op je lichaam. Je kunt er voor kiezen om een lichtje te laten branden, of juist de ruimte volledig te verduisteren. Er ligt een kussentje welke je onder je nek kunt leggen, zodat je zonder ongemakken jezelf helemaal kunt overgeven. Na enkele onwennige minuten, kan je dan heerlijk ontspannen. Na een uur begint zachtjes een muziekje af te spelen, die je rustig wekt. De tijd is voorbij en je kan voorzichtig wakker worden. Nadat je uit het bad stapt kun je weer gebruikmaken van de douche. Volledig ontspannen stap jij vervolgens de kleedkamer weer uit. 

Afspraak maken