Wellness Drenthe bij Vitalia Beauty in Westerbork

Wellness bij Vitalia Beauty in Drenthe laat u ontspannen. Even lekker niets doen, uitrusten, opladen en een dagje quality time. Een dagje Wellness is zo'n heerlijk moment om uit te rusten. Wellness Drenthe... natuurlijk bij Vitalia Beauty!

Wellness in Drenthe bij Vitalia Beauty

Wat kan wellness Drenthe u bieden?

We hebben het tegenwoordig allemaal erg druk. Werken, het huishouden moet gedaan worden en natuurlijk mogen we onze sociale contacten niet verwaarlozen. Sauna en wellness Drenthe... een betere combinatie om lichaam en geest te verwennen is bijna ondenkbaar. En dat ook nog in Drenthe; een van de mooiste provincies van Nederland. In het mooie en gezellige Westerbork biedt Vitalia Beauty u  een overheerlijk dagje beauty en wellness. Ontspan en ga er heerlijk tussenuit en kom relaxen in het mooie Drenthe.

Yin en yang

Balans is het toverwoord bij wellness. Niet alleen een goede voeding is belangrijk, maar ook goede lichaamsverzorging en harmonie tussen lichaam en geest. Yin en yang dus! Om jouw dagje wellness in Drenthe helemaal compleet te maken, is een arrangement bij het naastgelegen Hotel Abdij de Westerburcht echt een aanrader. In het sfeervolle restaurant kunt u voor, tijdens of na een dagje spa en wellness in Drenthe genieten van een heerlijke overnachting. Laat u verrassen door dit bijzondere, unieke en romantische hotel in Drenthe. 

Wellness, veel meer dan alleen sauna

Als u aan wellness denkt, dan denken de meeste mensen alleen aan sauna. Wist u dat een dagje wellness bij Vitalia Beauty veel meer is dan een dagje sauna? Naast schoonheidsbehandelingen voor mannen en vrouwen kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van onze floatruimtes. Ik hoor u denken... floaten? Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in uw eigen floatruimte. Het lichaamseigen magnesium, de gewichtloosheid, de warmte en rust dragen bij aan ontspanning en balans. 

Wellness Drenthe...natuurlijk bij Vitalia!

Wellness Drenthe bij Vitalia Beauty in Westerbork

Floaten

Gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in uw eigen floatruimte

Lees verder
Wellness Drenthe bij Vitalia Beauty in Westerbork

Beauty

Een schoonheidsbehandeling? Een ontspannende massage? Kom gerust bij ons langs!

Lees verder
Wellness Drenthe bij Vitalia Beauty in Westerbork

Sauna

Heerlijk relaxen op ons saunaplein. Daarna naar ons unieke dakterras met buitendouche!

Lees verder