Peeling maakt de huid weer jong dmv verwijderen van dode huidcellen

HEERLIJK ONTSPANNEN BIJ VITALIA BEAUTY & WELLNESS

Vitalia Beauty & Wellness is een wellness plein in Drentse stijl. We richten ons op mannen en vrouwen waarbij ontspanning en vitaal zijn de hoofddoelen zijn. De combinatie van de Drentse lucht en de exclusieve huidsverzorgingsproducten van Medex zullen u in relaxte sferen brengen! Vitalia heeft verschillende soorten gezichtsbehandelingen afgestemd op het huidtype. Naast gezichtsbehandelingen verzorgen wij ook lichaamsbehandelingen in de vorm van massages, lichaamspeeling en pakking met hun eigen specifieke werking. Nieuw is ons drentse kleiritueel voor 2 en de hammam- behandelingen.

Het compleet nieuwe wellnessplein beschikt over diverse saunaruimtes, zoals een zoutsteensauna, kelosauna, hammamruimte, stoomsauna, voetenbad, dompelbad. Op het dak is een prachtig dakterras gerealiseerd waar men volledig beschut kan genieten van de rust en een uitzicht op wolken, boomtoppen en kerktoren. Op het dakterras of in onze relaxruimte kan men heerlijk ontspannen na een verkwikkende saunasessie of genieten van een lekker hapje en drankje.

De beautysalon is volledig nieuw en beschikt over twee behandelstoelen waarbij duo behandelingen mogelijk zijn, dus uw vriend of vriendin een keer verrassen of samen met uw moeder een behandeling ondergaan is bij ons mogelijk.

Ook is er een extra multifunctionele salon voor (make-up) workshops, kinder en tienerfeestjes, daarbij bieden wij deze ruimte beschikbaar voor masseurs/masseuses die ons aanbod kunnen aanvullen, voor meer informatie 0593-222120

In samenwerking met Abdij Hotel De westerburcht bieden wij diverse hotel en wellness arrangementen aan.

LEKKER ONTHAASTEN & VOEL JE ALS HERBOREN!

beautysalon

Duo Behandelingen

De beautysalon beschikt over twee behandelstoelen. Erg leuk om een Duo-behandeling te boeken met uw dochter, man, vriend, moeder etc..

Naar Beauty
sauna drenthe

Saunaplein

Heerlijke sauna mogelijkheden, zoals hammam, zoutsteen en kelo sauna. Op ons prachtige dakterras kunt u lekker relaxen

Naar Sauna
hotel wellness drenthe

Hotel & Wellness

Overnachten op een van de themakamers of wellness kamer? geniet van een heerlijk wellness arrangement.

Naar Hotel