1 uur floaten en genieten van een High Wine

Floaten en High Wine

Na een uur volledige rust in je privé floatroom gezellig aan de High Wine met je "mede-floater" die ook net wakker is geworden in een eigen floatroom.

De High Wine is de hartige variant van de High Tea, met uiteraard wijn in plaats van een kopje thee. Tijdens de High Wine krijgt u de mogelijkheid drie glazen wijn te nuttigen. U kunt kiezen uit onze rode, witte of rosé huiswijnen. De witte huiswijnen die geschonken worden zijn: Pont neuf, Prestige Blanc; Louise la Poule, Chardonnay/Colombard; Camina, Verdejo. De rosé is Camina, Tempranillo Rosado. De rode huiswijnen zijn: Camina, Cabernet Sauvignon en Les Estines, Merlot/Cabernet.

De High Wine wordt verrijkt met heerlijk versbereide hapjes uit eigen keuken. Zo geniet u van een mandje met een korenbol en twee broodjes Allemange uit de oven; met huisgemaakte kruidenboter en tapenade. Daarnaast krijgt u een portie zwarte olijven gemarineerd in kruiden en knoflook en een Trappistenplankje. Dit Trappistenplankje bestaat uit Val Dieu en Père Joseph abdijkaas, Livar charcuterie; een charcuterie van het Limburgs Kloostervarken bestaande uit onder andere een gedroogd liverano worstje, livacoppa en Zeeuws spek. U zult op het Trappistenplankje ook Roggeknar, druiven en vijgenjam terugvinden. Om het af te maken krijgt u nog verschillende soorten belegde bruschetta's met onder andere carpaccio en zalm. 

Abdij de Westerburcht

High Wine bij Abdij de Westerburcht

Gelegen aan hetzelfde parkeerterrein ligt Abdij De Westerburcht.

Na uw Floatsessie gaat u heerlijk genieten van een High Wine in het prachtige restaurant, de ruime serre of op het sfeervolle terras.

Lees meer over Abdij de Westerburcht